top of page

Mums ir ko svinēt— izrakstīta 40 000. kvīts!



Šajā uzņēmumā mēs vienmēr esam ticējuši lielu un mazu sasniegumu atzīmēšanai. Esam priecīgi paziņot par vērā ņemamu notikumu, kas nebūtu bijis iespējams bez mūsu klientu uzticības un atbalsta. Esam izrakstījuši jau 40 000 kvītis, kas nozīme, ka tieši tik privātpersonu pakalpojumi (tekstilizstrādājumu mazgāšana un apģērbu ķīmiskā tīrīšana) ir sniegti daudzu gadu garumā.


Šis ceļš ir bijis garš, piepildīts ar emocijām, izaugsmi, grūtībām un veiksmes stāstiem. Mūsu klienti ir mūsu uzņēmuma sirds un dvēsele, un mēs esam ļoti pateicīgi par katru no jums.



 


Tātad, kā mēs atzīmējām šo notikumu?

Mēs piefiksējām klientu ar 40 000. kvīti un sveicām viņu ar apliecinājumu, kā arī sniedzām bezmaksas pakalpojumu. Attēlā redzams klienta pārteigums saņemot savu tīro veļu un negaidīto ziņu. Cik skaisti ir sagādāt pārsteigumus un redzēt cilvēkus smaidām.


Bet patiesībā jau mūsu pateicība nav par šo īpašo skaitli, kuru nu jau esam pārkāpuši, bet gan par to, cik daudzu gadu laikā esam varējuši attīstīties, būt jums blakus, sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus, kā arī palikt patiesi pret sevi cauri laikiem, grūtībām un pārmaiņām. Mēs esam stiprāki kā jebkad un turpināsim sniegt labāko, ko varam.


Paldies vēlreiz jums, mūsu mīļie klienti!

Virzīsimies pretī nākamajiem 1000 klientiem kopā!


Pateicībā,

MINT komanda

Comments


bottom of page