top of page

Ar prieku ziņojam— nodibināta Latvijas Tekstila pakalpojumu asociācija

Šī gada sākumā tika nodibināta Latvijas Tekstila pakalpojumu asociācija (LTPA), kas visu iesaistīto prāt būs noderīga organizācija nozares mērķu sasniegšanai. Arī MINT grupas uzņēmums SIA Green Line Services ir asociācijas biedrs un pievienojas citiem nozares uzņēmumiem.

Latvijas Tekstila pakalpojumu asociācija (LTPA) ir izveidota kā mērķtiecīgas sadarbības platforma, kas, strādājot ciešā saiknē nozares dalībniekiem, vērsta uz Latvijas tekstila pakalpojumu tirgus attīstību. Asociācijas biedriem ir saistošs LTPA Ētikas kodekss, kurā tie ir brīvprātīgi uzņēmušies tekstila pakalpojumu nozares izaugsmei svarīgus  pienākumus. 


Latvijas Tekstila pakalpojumu asociācijas mērķi ir :

— vienot vadošos un progresīvākos dažāda lieluma tekstila pakalpojumu un resursu piegādātāju uzņēmumus nozares izaugsmi veicinošām rīcībām;

— pārstāvēt Latvijas tekstila pakalpojumu nozares intereses Latvijā un starptautiski;

—  ir pragmatisku pieeju atrisināt tekstila pakalpojumu nozares uzņēmumu kopīgās problēmas;

— izmantot tās nozares attīstības iespējas, kuras ir efektīvāk realizējamas ar asociācijas priekšrocībām;

— veikt darbu nozares standartu izstrādē un ieviešanā;

— veidot labvēlīgus apstākļus godprātīgu tekstila pakalpojumu uzņēmumu darbībai un attīstībai, kā arī pamatu godīgai konkurencei tirgū;

— celt Latvijas tekstila pakalpojumu nozares prestižu klientu, nodarbināto un citu nozīmīgo ieinteresēto pušu lokā.


Aicinām ikvienu lasītāju apmeklēt LTPA mājaslapu www.ltpa.lv/ , lai uzzinātu papildus informāciju par asociācijas darbu, sanāksmēm, kā arī iepazīties ar ētikas kodeksu. Mēs esam par kopīgiem mērķiem, tiesiskumu, ilgtspējību un nozares cieņu.

Commentaires


bottom of page